MinByn mustaherukansiemenlastut menestyivät Jyrki Sukulan TV-kilpailussa

02.07.2020

MinByn mustaherukansiemenlastut saivat viime viikolla valtakunnallista julkisuutta, kun Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa valittiin finalisteja tiukassa reseptikilpailussa. Kilpailu järjestetään toista kertaa. S-ryhmä etsii uusia innovatiivisia tuotteita ja ketju osallistuu voittaneiden tuotteiden tuotekehittelyyn. Tänä vuonna alkukarsinassa oli yli 100 tuotetta. Semifinaaliin pääsi 17 tuotetta. Viime viikon ohjelmassa semifinaaliin päässeet esittelivät tuotteita tuomaristolle.

”En päässyt finaaliin asti, mutta tämäkin oli jo todella hyvin. Tämä oli huippukokemus ja sain hyvää palautetta. Tuomaristo tykkäsi tuotteestani kummassakin arviossa ja sain uusia ideoita sen kehittämiseen. Sain palautetta siitä, että tuote on jo hyvin pitkälti kehitelty, mutta ei sopinut S-ryhmän hyllylle.”, kertoo karunalainen yrittäjä Susanna Muurinen. Minbyn marmeladituotteita on löytynyt paikallisesti jo muutaman vuoden ajan.

”Artesaaniruuan SM-kisoissa tuote sai viime vuonna kultaa ja Ruotsin vastaavassa kisassa se tuli innovatiivisessa sarjassa hopealle.”, jatkaa Susanna.

Mitä sitten jatkossa, kun tuote on menestynyt jo näin hyvin useammassa kilpailussa?
”Ohjelmassa sain sen ajatuksen, että tuotetta voisi yhdistellä muihinkin tuotteisiin ja olenkin jo lähtenyt yhteistyökumppaneita kontaktoimaan”, kertoo Susanna.

Suomalainen menestysresepti pyörii edelleen Nelosella. MinByn mustaherukansiemenlastu oli mukana 22.6. esitetyssä ”Suomalainen menestysresepti” jaksossa. Jo esitetyt jaksot voit nähdä Ruudussa, joka on Nelosen ohjelma-arkisto sivustolla www.nelonen.fi.

MinByn mustaherukansiemenlastuja voi ostaa la 4.7. klo 13:00 lähtien marmeladinkeittonäytöksessä Voilahdentie 196, Karuna.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: