Sauvon jäsenyritykset mukautuneet Koronatilanteeseen hyvin

05.06.2020

Sauvon yrittäjien jäsenyrityksissä on selvitty Korona -tilanteesta kohtuullisen hyvin. Yrittäjät ovat pystyneet mukautumaan tilanteeseen ja etsineet vaihtoehtoisia toimintamalleja, kertoo Sauvon yrittäjien puheenjohtaja Sanna Katajainen. Hän on ollut tiiviisti mukana auttamassa yrityksiä valtion tukirahan hakemisessa.

Sauvon yrittäjien jäsenyritykset on pieniä, sitkeitä ja ketteriä. Kun alkushokista selvittiin, niin siitä lähdettiin jatkamaan. Kaikki yritykset on pystyssä! Koska yrittäjät lähestulkoon tuntevat kaikki toinen toisensa, niin apua osataan pyytää ja antaa. Kun on tosi kova kiire ja ehdi tekemään kaikkia juttuja itse, niin sitten voidaan jakaa töitä ja kun ei mene hyvin, niin silloin voidaan auttaa, jatkaa Sanna Katajainen.

Korona on synnyttänyt myös paineen alla uutta liiketoimintaa: Ruokakauppoihin on syntynyt verkkokaupat ja kotiinkuljetus ja muitakin verkkokauppoja on tullut lisää. Tuotteita myydään nyt myös ”ikkunasta” ja on tullut kotiinkuljetuspalvelua, kertoo Sauvon yrittäjien puheenjohtaja Sanna Katajainen.

Kesällä Sauvoon tulee paljon vapaa-ajanviettäjiä ja sauvolaisia palveluja saa niin kuin ennenkin, yksittäisillä yrityksillä voi kuitenkin olla erityisjärjestelyistä syntyneitä poikkeussääntöjä palvelussa. Juuri ilmestynyttä palveluopasta saa kaupoista ilmaiseksi. Seuratkaa yritysten ilmoittelua myös yritysten omilta kotisivuilta, somesta ja www.sauvopalvelee.fi -sivuilta.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: