Mitä etsit?

Paimion-Sauvon fysioterapia

Toimimme Sauvon keskustassa osoitteessa Viljontie 1. Palveluihimme kuuluuvat mm. fysioterapia, hieronta, kinesioteippaus lapsista aikuisiin. Olemme avoinna tarpeen mukaan myös iltaisin ja teemme myös kotikäyntejä. Hoitoon voit tulla myös ilman lähetettä. Käytössä kelan suoraveloitus ja nettiajanvaraus osoitteessa www.paimionsauvonfysioterapia.fi.

Osoite: Viljontie1,
21570 Sauvo

Puhelinnumero:

024731052 0407051071 /Vastaanotto
»

Peimari-Areena Oy

Liikunnan monitoimihalli Sauvon urheilupuiston alueella jalkapallokenttien vieressä. Peimari-Areena tarjoaa monipuolisia liikuntatiloja kaikille kuntoilijoille ja loistavat puitteet jalkapallon pelaamiseen ympäri vuoden säästä riippumatta. Viihtyisä katsomo ja tapahtumien yhteydessä kahvilapalvelut. Neuvottelutilat ja saunaosasto vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin.

Peimari-Areenan tiloissa toimii myös kuntosaliyritys Sauvon Sali Oy.

Osoite: Kirveskalliontie 14,
21570 Sauvo

Puhelinnumero:

0405238856 /Maija
»

Sauvon Iho- ja jalkahoitola Dunja Hermans

Kosmetologiset palvelut yli 30 vuoden kokemuksella! Jalkahoidot myös kotikäyntinä.

Ensimmäisen hoitokerran jälkeen näkyvä tulos näillä hoidoilla: hampaiden valkaisu, juonteiden täyttöhoito ZFill -hyaluronihapolla, ripsienpidennys ja kestopigmentointi.

Osoite: Kirkonmäentie 5,
21570 Sauvo

Puhelinnumero:

0400822441 /Dunja
»

Sauvon Sali Oy

Uusi ja hyvin varusteltu kuntosali Peimari-Areenalla. Käytössäsi on modernit ja laadukkaat David- ja Star Trac -kuntosalilaitteet, joilla treenaat tehokkaasti ja turvallisesti. Erikoisuutena David CoreZone -laitteisto, joka on tarkoitettu keskivartalon kunnossapitoon ja selkävaivojen ehkäisyyn. 

Avainkortilla sisään joka päivä klo 5.45-22.
Kassa auki ja ohjaaja paikalla ma-pe klo 15-19, la klo 11-13.

Ohjatut päivävuorot keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–13. Päivävuorot on suunnattu erityisesti "harmaille panttereille", mutta myös muut kuntoilijat ovat silloin lämpimästi tervetulleita treenaamaan.

Kesälauantaisin kassa suljettu. Heinäkuussa poikkeavat kassan aukioloajat, katso lisätiedot kotisivuiltamme.

Sali on omatoimisten kuntoilijoiden käytössä avainkortilla joka päivä ympäri vuoden.

Osoite: Kirveskalliontie 14,
Sauvo 21570

Puhelinnumero:

0405238856 /Maija
»

Susanna Korte

Toimin sairaanhoitajana/muistihoitajana omassa yrityksessäni. Minulla on vankka kokemus ikäihmisten hoidosta. Teen työtäni kuntouttavalla työotteella, kuunnellen asiakkaani toiveita yksilöllisesti. Työnkuvaani kuuluu lääkehoito, haavanhoidot, erilaiset mittaukset, kuntoutuskäynnit, jalka ja käsihoidot, kylvetysapu, ulkoiluapu sekä asiointi ja lääkärikäynnit, kotiapu sekä avustan sosiaalisten etuuksien hakemisessa. Teen kotikäyntejä asiakkaan tarpeen mukaan.

Järjestän työhyvinvointipäiviä sekä mahdollisuuden draamaohjaukseen työyhteisölle. Työyhteisöjen coachaukset ja työpajat tarpeen mukaan.

Teen etätyötä digitaalista hyvinvointipalvelua kouluilla ja työyhteisöille. Pidän erilaisia kukkakursseja vuodenaikojen mukaan.

Järjestän saunailtoja ja syntymäpäiviä luonnonläheisen lammen rannalla, missä sijaitsee pieni idyylinen saunamökki.

Osoite: Nokantie 16,
21570 Sauvo

Puhelinnumero:

0503717233
»

Tanssistudio Point

Ammattitaitoista tanssinopetusta lähellä sinua!

Tanssistudio Point on taiteen perusopetusta antava tanssikoulu, joka tarjoaa monipuolisia tanssitunteja lapsille ja nuorille sekä ryhmäliikuntaa aikuisille. Toimipisteet lähellä sinua sijaitsevat Sauvossa sekä Piikkiössä. Tutustu tuntitarjontaamme www.tanssistudiopoint.fi, tarjolla on lajeja baletista Zumbaan ja Hip Hopista lattariin!

Osoite: Nummenpakantie 16 (Sauvon työväentalo),
21570 Sauvo

Puhelinnumero:

040 825 5283 /Puhelin
»