Mitä etsit?

Ahtelan nuorisoleirikeskus

Yrityksen kuvaus:

Ahtela on Turun kaupungin omistama nuorisoleirikeskus Sauvossa. Alue soveltuu hyvin juhlien ja tapahtuminen pitopaikaksi. Majoituspaikkoja löytyy seitsemästä eri rakennuksesta 92 henkilölle ja kesällä käytössä olevien pikkumökkien kanssa 112 henkilölle. Rakennuksia voi vuokrata yksitellen ja useampia kerralla. Alueelta löytyy erilaisia virikkeitä mm. grillikatoksia, monitoimikenttä, jalkapallokenttä, frisbee- ja suunnistusrata, lasten leikkikokonaisuuksia ja lisäksi soutuveneitä, kanootteja ja sup-lautoja. Liikuntaesteiset huomioitu alueella, kesäksi liikuntaesteisille rakennetaan pysyvä laskuluiska, josta mahdollisuus päästä mereen uimaan.

Alue sijaitsee meren rannalla ja rannassa on venelaituri.

Turun kaupungilla on myös kolme muuta leirialuetta: Vienolan leirialue Rymättylässä, Tippsundin leirialue Taivassalossa sekä Nukkumajoen kämppä Inarissa.

leirikeskus, liikunta , leiri, luontopolku, ulkoilu, juhlat, häät, juhlapaikka, juhlapaikka Sauvossa, yritysjuhla, sukujuhla, luokkakokous, vuokratila, nuoriso, nuoret, lapset, majoitus, sauna, tilaisuus, polttarit, koulutus, kokous, koulutustila, kokoustila, liikuntaesteinen, inva

Käyntiosoite:
Ahtelantie 21, 21570 Sauvo

Puhelinnumero:

022623112 021234567
Sähköposti:

Kotisivut:

www.turku.fi/vapaa-aika/ulkoilualueet/luonnossa/leirialueet/ahtelan-leirialue-sauvo