Mitä etsit?

Elämys Ämmi Oy

Yöpymistä, matkailua ja maalaisruokaa. Tilauksesta teemaviikonloppuja, kursseja ja tykypäiviä.

Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus.

Katso lisää esittelystämme https://www.youtube.com/watch?v=SF_jImWI2J0

Osoite: Haarakalliontie 27b,
21570 Sauvo

Puhelinnumero:

0456690669 /Sanna
»

Raitti 181

Sauvolaisten yritysten ja yhdistysten yhteenliittymä samojen nettisivujen alla. 

Osoite: ,
21570 Sauvo

Puhelinnumero:

»

Rantolan puoti / Rantolan B&B

Kesäkahvila/puoti Karunan keskustassa, meren rannalla. Lähiruokaa lounas ja ala cartelistalta, itseleivotut herkut ja leivät, mukaan ja paikan päällä herkuteltavaksi. Kysy myös catering palvelustamme. Iltaisin kahvilan tilat soveltuvat pieniin tapahtumiin sekä kokouksiin. Meiltä löydät myös majoitustilat 1-8 hengelle. Perille pääset veneellä sekä autolla.

Osoite: Karunantie 1205,
21590 Karuna

Puhelinnumero:

0407388853
»

Tentsile Experience Grelsböle

Grelsbölessä leijutaan puihin kiinnitetyissä tentsileissä, matalan hiilijalanjäljen elämysmajoituspaikassa. Tentsilemäki houkuttelee
majoittautumaan metsän siimekseen, kauniin laakean kallioaukean reunoille, laavun, nokipannukahvin ja laavunuotion viereen.
Tentsilemäellä sijaitsevat Grelsbölen tentsileet ja amok xl -riippymatto majoitteet. Lemmenpesän Tentsile on omassa rauhassa, aivan meren ääressä, oma pieni laituri, kauniit näkymät merelle ja Rungonsalmen sillalle. Kaunis paikka pariskunnille ja hääpareille. Grelsbölessä nautit päivän patikoiden, luontopolkulla liikkuen, käyden hiidenkirnulla, pienessä maatilamuseossa tai ostoksilla itsepalvelukioskissa. Majoittautumisen yhteydessä voit vuokrata aidon puilla lämmitettävän merenrantasaunan, harrastekajakin melontaa varten tai soutuveneen.
Tervetuloa emämyksien Tentsilemäelle ja Lemmenpesään.

Osoite: Päisterpääntie 156 ,
21590 Karuna

Puhelinnumero:

0445330701
»