Yritykset

Tällä sivulla näkyy kaikki yritykset aakkosjärjestyksessä

10-Hinaus Oy

Tavoitat meidät kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Hinaukset mopoista kevyt kuorma-autoihin.

Myös käynnistyspalvelu, järjestämme sijaisauton tarvittaessa.

Tutustu yritykseen »

Aboa Isännöintipalvelut Oy

Taloyhtiöiden isännöinti ja -kirjanpito

Tutustu yritykseen »

Ahtelan nuorisoleirikeskus

Ahtela on Turun kaupungin omistama nuorisoleirikeskus Sauvossa. Alue soveltuu hyvin juhlien ja tapahtuminen pitopaikaksi. Majoituspaikkoja löytyy seitsemästä eri rakennuksesta 92 henkilölle ja kesällä käytössä olevien pikkumökkien kanssa 112 henkilölle. Rakennuksia voi vuokrata yksitellen ja useampia kerralla. Alueelta löytyy erilaisia virikkeitä mm. grillikatoksia, monitoimikenttä, jalkapallokenttä, frisbee- ja suunnistusrata, lasten leikkikokonaisuuksia ja lisäksi soutuveneitä, kanootteja ja sup-lautoja. Liikuntaesteiset huomioitu alueella, kesäksi liikuntaesteisille rakennetaan pysyvä laskuluiska, josta mahdollisuus päästä mereen uimaan.

Alue sijaitsee meren rannalla ja rannassa on venelaituri.

Turun kaupungilla on myös kolme muuta leirialuetta: Vienolan leirialue Rymättylässä, Tippsundin leirialue Taivassalossa sekä Nukkumajoen kämppä Inarissa.

Tutustu yritykseen »

Antin Ajoneuvohuolto Oy

Alkuperäinen ja aito sauvolainen täyden palvelun auto-, kone- ja pienkonekorjaamo. Suoritamme huollot, korjaukset ja ilmastointihuollot, myös liikkuvalla kalustolla. Huolehdimme autosi katsastuksesta ja katsastuskunnostuksesta puolestasi.

Rengasmyynti, kausisäilytys ja renkaidenvaihtopalvelu. Autojen ja pienkoneiden kuljetus/noutopalvelu. Apukäynnistykset.
Myös maatalouskoneiden huollot.

Avoinna sopimuksen mukaan, myös viikonloppuisin.

Tutustu yritykseen »

Anufix

Luotettavaa ja joustavaa siivouspalvelua ammattivälineitä ja -aineita käyttäen arkeasi helpottamaan. Palveluihin kuuluu mm. kotien kertaluonteiset siivoukset sekä säännölliset ylläpitosiivoukset, toimisto-, muutto- ja mökkisiivoukset, ikkunoiden ja huonekalutekstiilien pesu.

Siivousapua saatavilla myös kotipalveluiden tukipalveluna arvonlisäverottomasti Sauvon kunnan alueella. Tällaiseen palveluun on oikeutettu, jos asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän tai sairauden takia.

Palvelut toteutetaan asiakaslähtöisesti, asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen sekä kotia kunnioittaen. Työ on kotitalousvähennyskelpoista.

Varaa veloitukseton kartoituskäynti!

Tutustu yritykseen »

Aromatica Oy Ulla Grace

Ulla Grace -tuotesarja on rakennettu luonnonmukaisten eteeristen kasviöljyjen perustalle. Monet kasveista, joista eteeriset öljyt saadaan, ovat osa jokapäiväistä ravintoamme. Eteeriset öljyt poistuvat työnsä tehtyään kehostamme täysin jättäen jälkeensä vain elinvoimaisen luonnollisen hyvinvoinnin tunteen. Tuotteet vaikuttavat kehoon joko hajuaistin välityksellä tai fyysisesti kudoksiin imeytymällä – tai molemmilla tavoilla yhtä aikaa.

Tutustu yritykseen »

Arto Alander

Teen monipuolisesti erilaisia omakotitalon ja maatilan piha-alueiden puunkaatoja, kaivuutöitä, huoltotöitä ja mökkitalkkarin töitä.

Olen tehnyt maatilatöitä ja puutarhan kaivuutöitä jo yli 20 vuotta. Minulla on arboristi -koulutus eli puunhoitajan tutkinto: tämä antaa valmiudet kaataa pihapuita vaikeistakin paikoista. Erilaiset traktorityöt ja pienkaivurityöt hoituvat pihapiirissä.
Pyrin tekemään olosuhteiden puitteissa mahdollisimman tarkkaa ja siistiä työtä.

Tutustu yritykseen »

Aspa Palvelut Oy

Aspa-koti Sopukka, Aspa Palvelut Oy 

 

Arjen tuki – itsenäistä asumista omassa kodissa 

 

Arjen tuki -palveluiden tarkoituksena on tukea ja auttaa asiakasta selviytymään tutussa kotiympäristössään. Palvelu on suunnattu ihmisille, jotka tarvitsevat apua arjen sujumiseen ja itsenäiseen asumiseen. Arjen tuki voi toimia myös muistin tukena sekä turvallisuuden tunteen lisääjänä. Palveluun voi kuulua esimerkiksi kotiapu, ulkoiluapu, lääkehoito, kauppa ja muu asiointiapu sekä kylvetysapu.  

 Ota rohkeasti yhteyttä niin selvitetään yhdessä sinulle sopivin palvelu arjen tueksi. 

 

 Aspa-koti Sopukka 

 

Aspa-koti Sopukka tarjoaa palveluasumista, tuettua asumista ja Arjen tuki -palvelua ihmisille, jotka tarvitsevat tukea arjen sujumiseen ja itsenäiseen asumiseen.  

Aspa-koti Sopukan palveluasumisen asiakkaat asuvat rivitalossa Sauvon keskustassa ja tuetun asumisen asiakkaat omissa asunnoissaan ympäri Sauvoa tai lähikunnissa. Halutessaan palveluasumisen ja tuetun asumisen asiakkaat voivat osallistua yhteistilassa järjestettävään yhteisölliseen toimintaan päivittäin. Sopukassa heillä on myös mahdollisuus ruokailla yhdessä joka päivä. 

Aspa Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa yksilöllisiä palveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, eri tavoin vammaisille ihmisille sekä muille elämässään apua, tukea ja ohjausta tarvitseville ihmisille. Aspassa tehdään työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdolliseen itsenäiseen elämään. 

 

 

 

Tutustu yritykseen »

Autohuolto L.Pulkki

Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkisiä ja kaikenikäisiä autoja ja koneita. Teemme töitä pitkällä kokemuksella ja haluamme palvella huolto- ja korjaustarpeissa olevia nopeasti ja joustavasti.

Sijaitsemme aivan Sauvon keskusristeyksessä, joten tuleminen ja autosi jättäminen huoltoon on helppoa ja vaivatonta. Tervetuloa kaikissa huolto- ja korjaustarpeissa meille!

Tutustu yritykseen »

Autokorjaamo Pauli Engblom

Teemme huollot, katsastuskunnostukset, korjaukset, renkaat, vikakoodien luenta ja OPD -mittaukset.

Meiltä myös kaivuutyöt 12 ja 5 tonnisilla telakoneilla.

Tutustu yritykseen »

BA-RA Ky

BA-RA on rakennusalan yritys, jolle sopimuksessa pysyminen ja työn laatu ovat tärkeimpiä periaatteita.

Olemme tehneet rakennussaneerauksia sekä uudistuotantoa jo vuodesta 1997. Vuosien saatossa meille on kertynyt osaava ja laadukas aliurakoitsijoiden verkosto erillistöihin. Kokonaisurakointiimme sisältyy haluttaessa myös LVIS-työt.

Suuria tilaajia meille on ollut Turun Osuuskauppa, taloyhtiöt, julkisyhteisöt ja kunnat.

Toimialueemme oli alkuaikoina pääkaupunkiseutu, mutta nykyään olemme keskittyneet Varsinais-Suomeen. Tarvittaessa toimialuettamme on koko Suomi.

Tutustu yritykseen »

BAR Mansikka

Bar Mansikka on anniskeluravintola Sauvon sydämessä. Meillä voit nauttia erilaisia juomia alkoholilla tai ilman sekä nauttia erilaisista esiintyjistä ja tapahtumista. Tupa täynnä tunnelmaa! Tervetuloa!

WC:n käyttömahdollisuus ilman ostovelvoitetta. Meillä on myös esteetön WC.

Tutustu yritykseen »

Designvisio Oy

Suunnittelemme ja asennamme teräsportaita ja kaiteita sisälle ja ulos. Myös luiskat ja käsijohteet tekemään kulkemisesta helppoa ja turvallista.

Lisäksi meillä on oma designhuonekalujen mallisto johon pääset tutustumaan osoitteessa www.designvisio.fi

Tutustu yritykseen »

Elämys Ämmi Oy

Lähiruokaa, majoituspalvelua, elämyksiä ja hyvää oloa. Sinulle räätälöidyt teemaviikonloput, ilta- ja päiväkurssit, tykypäivät ja tilavierailut. Myös maanalainen savusauna ja kokoustila tarpeitasi varten.

Tutustu yritykseen »

FMI Technical Consulting

Teknologiakonsultointi ja teollisen toiminnan kehittäminen

Tutustu yritykseen »

Forstén Musical Industries Oy

Suunnittelee ja valmistaa musikaalisia äänentoistojärjestelmiä.

Tutustu yritykseen »

Hammaslääkäri Kirsi Mikkola

Tarjolla monipuoliset yksityishammaslääkärin palvelut sisältäen suun ja hampaiden tarkastukset, korjaavan ja ennaltaehkäisevän hoidon, paikkaukset, juurihoidot, hampaiden puhdistuksen sekä protetiikkaa.

Tutustu yritykseen »

Hieroja Laura Parkkunen

Olen koulutettu hieroja ja tarjoamani palvelut ovat klassiset ja urheiluhieronnat 30min, 45min, 60min ja 90min, teippaukset, kuivakuppaus sekä lämpö- ja kylmähoidot.

Lisäksi teen Sauvon alueella kotikäyntejä.

Tutustu yritykseen »

Ota yhteyttä ja liity mukaan Sauvon Yrittäjiin!

Tutustu myös Sauvon kunnan palveluihin!