Yritykset

Tällä sivulla näkyy kaikki yritykset aakkosjärjestyksessä

MinBy Oy

Lähellä tuotetuista marjoista ja keruutuotteista valmistetaan kotitekoisia marmeladikaramelleja sekä kuivattuja jauheita ja rouheita. Jauheita ja rouheita voi käyttää muurojen, viilien ja jogurttien maustamiseen tai leipomiseen ja taytekakkujen koristeluun. Lastuja voi käyttää myös retkieväänä ja suoraan naposteluun.

Tuotteet valmistetaan puhtaista raaka-aineista. Tuotteet ovat terveellisiä, eivätkä sisällä ylimääräisiä lisä- tai säilöntäaineita. Soveltuvat erityisen hyvin lahjaksi, tuliaisiksi tai omaan suuhun.

Tutustu yritykseen »

Paimion Hautaustoimisto Kotamäki Oy

Hautauspalvelut ja hautajaisjärjestelyt

Tutustu yritykseen »

Paimion-Sauvon Fysioterapia

Toimimme Sauvon keskustassa osoitteessa Viljontie 1. Palveluihimme kuuluuvat mm. fysioterapia, hieronta, kinesioteippaus lapsista aikuisiin. Olemme avoinna tarpeen mukaan myös iltaisin ja teemme myös kotikäyntejä. Hoitoon voit tulla myös ilman lähetettä.

Käytössä kelan suoraveloitus ja nettiajanvaraus. Maksuvälineinä käyvät myös Epassi ja Smartum. 

Tutustu yritykseen »

Paimion säätöpiste

Paimion Säätöpiste Ky on nykyaikaisten autojen monimerkkikorjaamo Paimion Lenkkitien yritysalueella lähellä moottoritieliittymää. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee niin määräaikaishuollot kuin vaativammatkin korjaukset ammattitaidolla ja takuulla.

Kuulumme valtakunnalliseen Autoasi -ketjuun.

Tervetuloa tutustumaan asiantuntevaan korjaamoomme!

Tutustu yritykseen »

Parturi-kampaamo Liinu

Parturi-kampaamo Paimion keskustassa.

Tutustu yritykseen »

Peimarin Pelti Oy

Peimarin Pelti Oy tekee rakennuspeltitöitä sekä uusiin rakennuksiin, että saneerauskohteisiin. Teemme julkisivujaprojekteja, pellityksiä, rakennuslistoja sekä pelti- ja kuparitöitä. Telakkateollisuuteen teemme peltilistoja ja komponentteja, särmäystä, leikkausta ja kokoonpanoa.

Meillä on kokemusta peltitöistä 40 vuoden ajalta ja teemme huolellista työtä.

Tutustu yritykseen »

Peltisepänliike J Pohjaluoto Oy

Monipuoliset peltityöt luotettavasti - jo 30 vuoden kokemuksella!

Tutustu yritykseen »

Peuravaaran Puutarha Oy

Tuoreet ja maukkaat sauvolaiset tomaatit, kurkut ja paprikat suoraan tuottajalta,  paikallisista kaupoista ja tilan omasta kioskista.

Tutustu yritykseen »

Raitti181

Raitti 181 ry:n tarkoituksena on tarjota matkailijoille ja mökkeilijöille ym. tiedottamista Sauvon palveluista ja tarjonnasta. Tarkoitus on myös edistää Sauvon tunnettavuutta niin valtakunnallisesti kuin myös laajemmalti ja tuoda esille Sauvon ja Karunan kauniita maisemia, puhdasta luontoa ja virkistysmahdollisuuksia. Raitti 181 ry  tiedottaa aktiivisesti eri somekanavilla alueen palveluista, ja matkailukohteista, ja järjestää tapahtumia ja antaa neuvontaa asioista, jotka palvelevat niin matkailijoita, kesämökkeilijöitä kuin alueen asukkaita tai satunnaisia ohikulkijoita.

Raitti 181 ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, toiminnan ja säännöt. Tervetuloa mukaan, jos koet yllä olevan lähellä sydäntäsi ja olet kiinnostunut olemaan mukana Sauvon ja Karunan tunnettavuuden edistämisessä ja aktiviteettien järjestämisessä. Laita s-postia osoitteeseen info @ raitti181.com, ja kysy liittymistä mukaan jäseneksi Raittiin!

Tutustu yritykseen »

Rakennus Harstinen

Asiakkaalle rakennuspalvelut kaikenkattavasti suunnittelusta toteutukseen sekä vastaavan mestarin työt. Teemme kaiken ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimimme Varsinais-Suomen alueella.

Tutustu yritykseen »

Rantolan Kievari

Täyden palvelun kievari-tyylinen anniskeluravintola Karunassa.

Tutustu yritykseen »

Rantolan Puoti / Rantolan B&B

Kesäkahvila/puoti Karunan keskustassa, meren rannalla. Lähiruokaa lounas ja ala cartelistalta, itseleivotut herkut ja leivät, mukaan ja paikan päällä herkuteltavaksi. Kysy myös catering palvelustamme. Iltaisin kahvilan tilat soveltuvat pieniin tapahtumiin sekä kokouksiin. Meiltä löydät myös majoitustilat 1-8 hengelle. Perille pääset veneellä sekä autolla.

Tutustu yritykseen »

Ravintola Kalle's Backa 55

Kalle's Backa 55 sijaitsee historiallisella Kallenmäen alueella aivan kunnan keskustan tuntumassa. Tunnelmalliseen ravintolasaliin mahtuu 44 henkilöä, terassille 40 ja puutarhakotaan 20 henkilöä.

Kahvilamme palvelee toukokuusta elokuuhun arkisin klo.07.00-18.00, muulloin olemme auki tilauksesta.

A-oikeuksin varustetusta ravintolastamme saat kerralla tarjoilut, tilat ja ohjelmat kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin. Pitkäaikainen kokemuksemme niin ravintolatyön kuin ohjelmapalveluiden tuottajana takaa teille ainutlaatuisen kokemuksen asiakasystävälliseen hintaan.

Tutustu yritykseen »

Ravintola Talli

Sauvon keskustassa sijaitseva olutravintola. Karaoke. Biljardi.

Tutustu yritykseen »

Salmensuun tila

Salmensuun tilalla Sauvossa kasvatetaan korkeatasoista pihvikarjaa. Lehmät viettävät kesät laitumilla ja talvet vapaana pihatoissa. Emolehmät hoitavat itse vasikkansa. Karjaa ruokitaan kotona kasvatetulla nurmirehulla. Hyvät rehut antavat lihalle hyvän ja mehevän maun. Omalla tilalla tuotettua luomulihaa myydään omasta tilapuodista ja uusi itsepalvelukioski on avoinna joka päivä. 

Tutustu yritykseen »

Salmin Puutarha

Salmin Puutarha on perustettu 1999. Olemme kesäkukkien ja amppeleiden viljelyyn erikoistunut yritys. Lisäksi meiltä löytyy erilaisia yrttejä. Myös erikoisuuksia ja uutuuksia. Tervetuloa!

Tutustu yritykseen »

Ota yhteyttä ja liity mukaan Sauvon Yrittäjiin!

Tutustu myös Sauvon kunnan palveluihin!