Yritykset

Tällä sivulla näkyy kaikki yritykset aakkosjärjestyksessä

Taksi Timo Kaskinen

Taksi Timo Kaskinen on henkilökuljetuksiin erikoistunut yritys. Tarjoamme turvallista ja luotettavaa kuljetuspalvelua. Hoidamme myös yrityskuljetukset, koulukuljetukset, Kelakuljetukset, lasten ja aikuisten terapiakuljetukset, invakuljetukset sekä Sauvon VPL- ja SHL-kuljetukset. Käytössämme on sekä 1+4 että 1+8 (esteettömät) henkilön taksit. Esteettömissä takseissa on pyörätuolihissit. 

Esteettömässä tilataksissa on myös pyörätuoli, paarit (ilmoitathan tarpeen, kun teet tilauksen) ja invertteri 240 V. Saatamme tarvittaessa asiakkaan "kädestä käteen".

Palvelemme mielellämme myös pienissä tavarakuljetuksissa tai jos tarvitset autollesi käynnistysapua (12 V), voimme antaa boosterilla apuvirtaa.

Kelakuljetukset hoidamme 1.1.2021 alkaen Taksi Helsingin välityksessä. Kelataksin voit vuodelle 2022 tilata 20.12.2021 alkaen numerosta 0800414603.

Kelan asiakkaalla on mahdollisuus esittää toive tilauksensa hoitavasta autosta. Asiakkaan tulee tietää toivomansa auton numero. Soitathan meille ennen kelakyydin tilausta, jotta varmistamme, että kyyti sopii aikatauluihimme.

Tutustu yritykseen »

Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikia Oy

Paikallinen tilitoimisto, joka toimii lähellä asiakkaita. Konttorit Sauvossa, Perniössä ja Kemiössä. Voimme auttaa yritysten lisäksi myös yksityishenkilöitä verotuksen liittyvissä asioissa esimerkiksi kotitalousvähennykset, verokorttimuutokset, ennakkoverot, vuokratulot.

Tutustu yritykseen »

Tarjan ATK-palvelu

Tietokoneen asennus-, huolto- ja päivitystyöt, puhelimen ja tabletin asennus- ja vaihtotyöt sekä käytön neuvonta.

Kotikäynnit turvallisesti asiakkaan luona tarvittaessa

 

Tutustu yritykseen »

Timperin Rauta Oy

Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa Sauvon keskustan tuntumassa.

OLEMME AVOINNA

Ajalla 1.4-30.9
arkisin 8-18
lauantaisin 9-15.

Ajalla 1.10-31.3
arkisin 8-17
lauantaisin 10-13.

Sunnuntaisin olemme suljettu

PS. Jos hätä yllättää kirkonkylällä asioidessasi, WC on käytössäsi ilmaiseksi ilman ostovelvoitetta. Tervetuloa!

Tutustu yritykseen »

Turun Osuuskauppa

S-Market Sauvon keskustassa.

Tutustu yritykseen »

Turun Tilivoima Maarit Virta Ky

Tilitoimistopalveluja auktorisoidusta tilitoimistosta.

Tutustu yritykseen »

Umborg Asennus

Puusepän asennustyöt, sisustus, mökkitalkkari

Tutustu yritykseen »

Unifest + Unikeon markkinat

24.7.2021

www.karuna.fi/unifest.html

Tutustu yritykseen »

Viherpalvelu Ettala Oy

Viherpalvelu Ettala oy on toiminut kivi- ja viherrakentamisen alalla yli 40-vuoden ajan, tarjoten asiakkailleen ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua pihakiveyksistä suuriin katu- ja torikokonaisuuksiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme rakentaa upeita pihakokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Lisäksi tuomme maahan ARS-merkkisiä puutarhatyökaluja Japanista. Työkaluvalikoimamme käsittää: Oksasahat, varsioksasahat, varsisakset, sekatöörit sekä voimasakset. 

Tutustu yritykseen »

Vähäkylän Kivi-Kostila

Maaseudun rauhassa sijaitseva kivinavetta, jossa vuokrattavissa kaksi täysin eritunnelmaista juhlatilaa yhdessä tai erikseen. Tarjolla maalaisromantiikkaa ja rouheaa kivipintaa monenlaiseen juhlaan tai tilaisuuksiin.

Tutustu yritykseen »

Wanha Liesniemi

Tervetuloa Wanhan Liesniemeen. Me olemme luomumarja- ja -vihannestila. Kasvatamme Sauvossa noin puolen tunnin ajomatkan päästä Turusta luonnonmukaisesti  mansikoita, vadelmia, omenia, päärynöitä, pensasmustikoita, tyrnejä ja erilaisia vihanneksia kuten mm. varhaisperunaa, kesäkurpitsaa, herneitä ym. Tarhaamme myös mehiläisiä ja näin ollen hunaja ja erilaiset hunajatuotteet kuuluvat valikoimiimme.

Kesäinen puutarhakahvilamme on  avoinna kesäkuun puolivälistä mansikan satokauden loppupuolelle, ja tilapuotimme palvelee kesäkauden jälkeen sopimuksen mukaan muulloinkin. Joulun lähestyesssä löydät meiltä luomuserfitioidut viljellyt joulukuuset.

Tutustu yritykseen »

Ota yhteyttä ja liity mukaan Sauvon Yrittäjiin!

Tutustu myös Sauvon kunnan palveluihin!