Jätehuolto

Huhtanen Timo

Teemme viemärikuvauksia ammattitaidolla. Onko jätevesiverkostosi tai -putkistosi kunnossa? Haiseeko sisätiloissa viemäri?

Salaojakuvaus kannattaa tehdä, kun kiinteistöllä on ikää yli 20 vuotta. Hoitamattomat salaojat huomataan vasta silloin, kun kosteus on jo noussut rakenteisiin ja aiheuttanut kosteusvaurion.

Paikannamme putkiston rikkokohdat ja kaivot ym. Teemme myös uusien putkistojen käyttöönottotarkistukset.

Kuvaukset onnistuvat sekä päivisin, iltaisin että viikonloppuisin.

Kuvauksista saat raportoinnin sekä paperilla että digitaalisena, USB-tikulla.

Yhteistyökumppaniemme kautta järjestyvät myös viemäreiden avaukset, salaojien korjaukset ja kaivuut, kaivojen tyhjennykset sekä muut imuautohommat.

Tutustu yritykseen »

Jätehuolto H. Koskinen

Jätehuolto H. Koskinen Oy on toiminut jätehuollon parissa vuodesta 1999 alkaen.

Tarjoamme monipuolista ja luotettavaa jätehuolto- ym. kuljetuspalveluita.

Asiakaskuntamme koostuu kotitalouksista, yrityksistä ja julkisesta sektorista. Toimimme pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella, johon kuuluvat Salo, Kemiönsaari, Sauvo, Paimio, Kaarina, Littoinen sekä osa Turkua ja Lietoa.

Tutustu yritykseen »

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy

Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH) on Sauvon ja 17 muun kunnan omistama yhtiö. Huolehdimme kuntien puolesta asukkaiden jätehuollon järjestämisestä ja jäteneuvonnasta. Tarjoamme palveluja myös kuntien kiinteistöille. Toimialueellamme asuu noin 440 000 asukasta, vapaa-ajan asuntoja alueella on noin 40 000. Yhtiön tavoitteena on pienempi kuorma huomiselle!

 

 

Tutustu yritykseen »

Ota yhteyttä ja liity mukaan Sauvon Yrittäjiin!

Tutustu myös Sauvon kunnan palveluihin!