Ravintolat, kahvilat ja pitopalvelut

Kakkuvelhotar

Kakkuvelhotar on sauvolainen kotileipomoyritys aivan keskustan tuntumassa Haarakalliontiellä. Kakkuvelhottarelta saat klassikot unohtamatta kutkuttavia uutuuksia ja sesongin makuja kakkujen, suolaisten sekä leivonnaisten osalta. Tarpeesi mukaan huomioidaan allergeenit tai gluteiiniton ruokavalio. Tuotteet valmistetaan käsityönä, kunnioittaen laadukkaita raaka-aineita ja tärkeimpänä korostaen herkullista makua.

Ota yhteyttä inna@kakkuvelhotar.fi tai puh. 0503082742. Yhdessä löydämme makusi herkut, jotta voit vain nauttia ja ottaa rennommin.

https://www.facebook.com/sauvonkakkuvelhotar/

IG: @kakkuvelhotar

Tutustu yritykseen »

MatinMakuMatkat

Juhla- ja pitopalvelu, grillijuhlat, myynti erilaisissa tapahtumissa, kokouspalvelut. 

Meillä on siirrettävä keittiö, jonka avulla voimme järjestää juhlat valitsemassanne paikassa.

Tutustu yritykseen »

Raitti181

Raitti 181 ry:n tarkoituksena on tarjota matkailijoille ja mökkeilijöille ym. tiedottamista Sauvon palveluista ja tarjonnasta. Tarkoitus on myös edistää Sauvon tunnettavuutta niin valtakunnallisesti kuin myös laajemmalti ja tuoda esille Sauvon ja Karunan kauniita maisemia, puhdasta luontoa ja virkistysmahdollisuuksia. Raitti 181 ry  tiedottaa aktiivisesti eri somekanavilla alueen palveluista, ja matkailukohteista, ja järjestää tapahtumia ja antaa neuvontaa asioista, jotka palvelevat niin matkailijoita, kesämökkeilijöitä kuin alueen asukkaita tai satunnaisia ohikulkijoita.

Raitti 181 ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, toiminnan ja säännöt. Tervetuloa mukaan, jos koet yllä olevan lähellä sydäntäsi ja olet kiinnostunut olemaan mukana Sauvon ja Karunan tunnettavuuden edistämisessä ja aktiviteettien järjestämisessä. Laita s-postia osoitteeseen info @ raitti181.com, ja kysy liittymistä mukaan jäseneksi Raittiin!

Tutustu yritykseen »

Rantolan Kievari

Täyden palvelun kievari-tyylinen anniskeluravintola Karunassa.

Tutustu yritykseen »

Rantolan Puoti / Rantolan B&B

Kesäkahvila/puoti Karunan keskustassa, meren rannalla. Lähiruokaa lounas ja ala cartelistalta, itseleivotut herkut ja leivät, mukaan ja paikan päällä herkuteltavaksi. Kysy myös catering palvelustamme. Iltaisin kahvilan tilat soveltuvat pieniin tapahtumiin sekä kokouksiin. Meiltä löydät myös majoitustilat 1-8 hengelle. Perille pääset veneellä sekä autolla.

Tutustu yritykseen »

Ravintola Kalle's Backa 55

Kalle's Backa 55 sijaitsee historiallisella Kallenmäen alueella aivan kunnan keskustan tuntumassa. Tunnelmalliseen ravintolasaliin mahtuu 44 henkilöä, terassille 40 ja puutarhakotaan 20 henkilöä.

Kahvilamme palvelee toukokuusta elokuuhun arkisin klo.07.00-18.00, muulloin olemme auki tilauksesta.

A-oikeuksin varustetusta ravintolastamme saat kerralla tarjoilut, tilat ja ohjelmat kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin. Pitkäaikainen kokemuksemme niin ravintolatyön kuin ohjelmapalveluiden tuottajana takaa teille ainutlaatuisen kokemuksen asiakasystävälliseen hintaan.

Tutustu yritykseen »

Ravintola Talli

Sauvon keskustassa sijaitseva olutravintola. Karaoke. Biljardi.

Tutustu yritykseen »

Sauvon Grilli ja Elintarvike

Sauvon Grillistä saat monipuolisesti erilaisia grilliherkkuja hampurilaisista ja ranskalaisannoksista paikallisiin grilliherkkuihin. Meiltä saat myös gluteiinittomat tuotteet.

Grillin yhteydessä on kioski, josta löytyy monipuolisestikioskituotteita kuten limonadit, karamellit, iltapäivälehdet ja Veikkauksen palvelut.

Aukioloajat:
Ma-La 10:00-22:00
Su 12:00-22:00

Tutustu yritykseen »

Ota yhteyttä ja liity mukaan Sauvon Yrittäjiin!

Tutustu myös Sauvon kunnan palveluihin!