Ravintolat, kahvilat ja pitopalvelut

BAR Mansikka

Bar Mansikka on anniskeluravintola Sauvon sydämessä. Meillä voit nauttia erilaisia juomia alkoholilla tai ilman sekä nauttia erilaisista esiintyjistä ja tapahtumista. Tupa täynnä tunnelmaa! Tervetuloa!

WC:n käyttömahdollisuus ilman ostovelvoitetta. Meillä on myös esteetön WC.

Tutustu yritykseen »

Hakkisherkku Oy

Hakkisherkku on kotoinen kahvila Sauvon-Kemiöntien varrella. Omia, kotoisia leivonnaisia-valmistettuna laadukkaista raaka-aineista. Voit herkutella paikan päällä tai ostaa mukaan. Omenahillolla täytetty Hakkismunkki on ollut suosittu nimikkotuotteemme alusta alkaen.

Arkisin valmistamme kotiruokaa. Torstain perinteeksi on muodostunut hernekeitto köyhien ritarien tai pannarin kera. Pito-ja Juhlapalveluna järjestämme Elämänmakuisia juhlia ympäri vuoden!

Paimiossa sijaitseva tilausravintola Kaimalan Karhulampi (Kaimalantie 140) on monipuolinen juhlatila erilaisille perhe- ja yritysjuhlille.

Meille tärkeää on luoda juhlijan näköinen juhla, joka muistetaan pitkään.
Ota rohkeasti yhteyttä. Aina on aihetta juhlaan!

Löydät meidät myös Facebookista.

Tutustu yritykseen »

Kulma Grilli

Olemme ravintola-grilli Sauvon K-marketin vieressä. Meiltä saat niin pihvit, kebabit, hampurilaiset kuin makkaraperunatkin. Meillä on A-oikeudet ja keväästä lähtien myös terassi.

Aukioloajat näkyvät google maps -sivuilta.

Tervetuloa!

Tutustu yritykseen »

MatinMakuMatkat

Juhla- ja pitopalvelu, grillijuhlat, myynti erilaisissa tapahtumissa, kokouspalvelut. 

Meillä on siirrettävä keittiö, jonka avulla voimme järjestää juhlat valitsemassanne paikassa.

Tutustu yritykseen »

Raitti181

Sauvolaisten yrittäjien ja yhdistysten yhteenliittymä.

Olemme pienessä kunnassa, yhteistyössä 25 yrittäjän ja yhdistyksen kesken, koonneet matkailijoita, mökkiläisiä kuin paikallisiakin palvelevan sivun.

Suunnittelemme teidän tarpeisiin soveltuvat ryhmä- ja opintoretket. Ota rohkeasti yhteyttä, olemme juuri sinua varten.

Tutustu yritykseen »

Rantolan Kievari

Täyden palvelun kievari-tyylinen anniskeluravintola Karunassa.

Tutustu yritykseen »

Rantolan Puoti / Rantolan B&B

Kesäkahvila/puoti Karunan keskustassa, meren rannalla. Lähiruokaa lounas ja ala cartelistalta, itseleivotut herkut ja leivät, mukaan ja paikan päällä herkuteltavaksi. Kysy myös catering palvelustamme. Iltaisin kahvilan tilat soveltuvat pieniin tapahtumiin sekä kokouksiin. Meiltä löydät myös majoitustilat 1-8 hengelle. Perille pääset veneellä sekä autolla.

Tutustu yritykseen »

Ravintola Kalle's Backa 55

Kalle's Backa 55 sijaitsee historiallisella Kallenmäen alueella aivan kunnan keskustan tuntumassa. Tunnelmalliseen ravintolasaliin mahtuu 44 henkilöä, terassille 40 ja puutarhakotaan 20 henkilöä.

Kahvilamme palvelee toukokuusta elokuuhun arkisin klo.07.00-18.00, muulloin olemme auki tilauksesta.

A-oikeuksin varustetusta ravintolastamme saat kerralla tarjoilut, tilat ja ohjelmat kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin. Pitkäaikainen kokemuksemme niin ravintolatyön kuin ohjelmapalveluiden tuottajana takaa teille ainutlaatuisen kokemuksen asiakasystävälliseen hintaan.

Tutustu yritykseen »

Ravintola Talli

Sauvon keskustassa sijaitseva olutravintola. Karaoke. Biljardi.

Tutustu yritykseen »

Sauvon Grilli ja Elintarvike

Sauvon Grillistä saat monipuolisesti erilaisia grilliherkkuja hampurilaisista ja ranskalaisannoksista paikallisiin grilliherkkuihin. Meiltä saat myös gluteiinittomat tuotteet.

Grillin yhteydessä on kioski, josta löytyy monipuolisestikioskituotteita kuten limonadit, karamellit, iltapäivälehdet ja Veikkauksen palvelut.

Aukioloajat:
Ma-La 10:00-22:00
Su 12:00-22:00

Tutustu yritykseen »

Ota yhteyttä ja liity mukaan Sauvon Yrittäjiin!

Tutustu myös Sauvon kunnan palveluihin!