Aspa Palvelut Oy

Aspa-koti Sopukka, Aspa Palvelut Oy 

 

Arjen tuki – itsenäistä asumista omassa kodissa 

 

Arjen tuki -palveluiden tarkoituksena on tukea ja auttaa asiakasta selviytymään tutussa kotiympäristössään. Palvelu on suunnattu ihmisille, jotka tarvitsevat apua arjen sujumiseen ja itsenäiseen asumiseen. Arjen tuki voi toimia myös muistin tukena sekä turvallisuuden tunteen lisääjänä. Palveluun voi kuulua esimerkiksi kotiapu, ulkoiluapu, lääkehoito, kauppa ja muu asiointiapu sekä kylvetysapu.  

 Ota rohkeasti yhteyttä niin selvitetään yhdessä sinulle sopivin palvelu arjen tueksi. 

 

 Aspa-koti Sopukka 

 

Aspa-koti Sopukka tarjoaa palveluasumista, tuettua asumista ja Arjen tuki -palvelua ihmisille, jotka tarvitsevat tukea arjen sujumiseen ja itsenäiseen asumiseen.  

Aspa-koti Sopukan palveluasumisen asiakkaat asuvat rivitalossa Sauvon keskustassa ja tuetun asumisen asiakkaat omissa asunnoissaan ympäri Sauvoa tai lähikunnissa. Halutessaan palveluasumisen ja tuetun asumisen asiakkaat voivat osallistua yhteistilassa järjestettävään yhteisölliseen toimintaan päivittäin. Sopukassa heillä on myös mahdollisuus ruokailla yhdessä joka päivä. 

Aspa Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa yksilöllisiä palveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, eri tavoin vammaisille ihmisille sekä muille elämässään apua, tukea ja ohjausta tarvitseville ihmisille. Aspassa tehdään työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdolliseen itsenäiseen elämään. 

 

 

 

hakusanat: kotiapu, kodinhoito kotipalvelu, apua kotiin, palvelu, asumispalvelut, palveluasuminen, tuki, tukea arkeen, henkilökohtainen apu, lääkehoito, selviytyminen, ulkoilu, kauppakäynti, omaishoito, avustaja, siivousapu, asiointi, hygienia, avustaminen, vapaa-aika, hyvinvointi 

Aspa Palvelut Oy

Hakkistie 1 B 7

0404872011

kaisa.mikola@aspa.fi

www.aspa.fi

Ota yhteyttä ja liity mukaan Sauvon Yrittäjiin!

Tutustu myös Sauvon kunnan palveluihin!