sauvo-palvelee-fi-logo

Aspa Palvelut Oy

Aspa-koti Sopukka, Aspa Palvelut Oy 

Aspa-koti Sopukan yhteisöllisen asumisen asuvat rivitalossa Sauvon keskustassa ja tuetun asumisen asiakkaat omissa asunnoissaan ympäri Sauvoa tai lähikunnissa.

Yhteisöllisen asumisen ja tuetun asumisen asiakkaat voivat halutessaan osallistua yhteistilassa järjestettävään yhteisölliseen toimintaan päivittäin. Sopukassa heillä on myös mahdollisuus ruokailla yhdessä joka päivä.

Omaishoidon kotilomitus on kotiin annettavaa palvelua, joka tarjoaa omaishoitajalle mahdollisuuden vapaaseen ja omien asioidensa hoitoon. Työntekijämme tulee avustettavan omaan kotiin ja omaishoitaja pääsee hoitamaan omia asioitaan sovituksi ajaksi.

Ohjaudut palvelujen piiriin olemalla yhteydessä omaan sosiaalityöntekijääsi tai Aspa-koti Sopukkaan. https://www.aspa.fi/tuettu-asuminen/miten-voit-saada-apua-kotiin/. Palvelua on mahdollista hankkia myös omakustanteisesti, ole tällöin yhteydessä suoraan Aspa-koti Sopukkaan. https://www.aspa.fi/yhteystiedot/aspa-kodit/aspa-koti-sopukka-sauvo/

Aspa Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa yksilöllisiä palveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, eri tavoin vammaisille ihmisille sekä muille elämässään apua, tukea ja ohjausta tarvitseville ihmisille.

Aspassa tehdään työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään.
Aspa-koti Sopukka
Hakkistie 1 B 7, 21570 Sauvo
040 487 2011 Aspa-kodin johtaja Kaisa Mikola
kaisa.mikola@aspa.fi
https://www.aspa.fi/yhteystiedot/aspa-kodit/aspa-koti-sopukka-sauvo/

Hakkistie 1 B 7, 21570 Sauvo