sauvo-palvelee-fi-logo

Taksi Timo Kaskinen

Taksi Timo Kaskinen on henkilökuljetuksiin erikoistunut yritys. Tarjoamme turvallista ja luotettavaa kuljetuspalvelua. Olemme aina tavoitettavissa ja valmiina palvelemaan sinua. Turvallisuus ja asiakastyytyväisyys ovat tärkeimmät tavoitteemme.

Hoidamme myös yrityskuljetukset, koulukuljetukset, Kelakuljetukset, lasten ja aikuisten terapiakuljetukset, invakuljetukset sekä Sauvon VPL- ja SHL-kuljetukset. Käytössämme on sekä 1+4 että 1+8 (esteettömät) henkilön taksit. Esteettömissä takseissa on pyörätuolihissit. 

Esteettömässä tilataksissa on myös pyörätuoli, paarit (ilmoitathan tarpeen, kun teet tilauksen) ja invertteri 240 V. Saatamme tarvittaessa asiakkaan ”kädestä käteen”.

Palvelemme mielellämme myös pienissä tavarakuljetuksissa tai jos tarvitset autollesi käynnistysapua (12 V), voimme antaa boosterilla apuvirtaa.

Kelakuljetukset hoidamme 1.1.2021 alkaen Taksi Helsingin välityksessä. Kelataksin voit vuodelle 2022 tilata 20.12.2021 alkaen numerosta 0800414603.

Kelan asiakkaalla on mahdollisuus esittää toive tilauksensa hoitavasta autosta. Asiakkaan tulee tietää toivomansa auton numero. Soitathan meille ennen kelakyydin tilausta, jotta varmistamme, että kyyti sopii aikatauluihimme.